Inginerie japoneză

Nu există grafică pe calculator sau trucuri digitale în aceste imagini. Tot ceea ce veţi vedea s-a întâmplat în timp real, exact aşa cum îl vedeţi. Înregistrarea a necesitat 606 filmări, iar în primele 605 a existat întotdeauna ceva minor care nu a funcţionat.

A fost necesar ca echipa de înregistrare să instaleze aranjamentul iar şi iar şi a fost nevoie de mai multe săptămâni de lucru, zi şi noapte pentru a merge totul perfect şi a se realiza o filmare continuă. Costul de înregistrare a fost de 6 milioane de dolari şi a luat 3 luni pentru a termina, inclusiv proiectarea tehnică a etapelor. Durata acestui video este de doar 2 minute, dar de fiecare dată când Honda arată această reclamă pe postul britanic de televiziune, se fac destui bani pentru a ne sprijini pe fiecare dintre noi pentru tot restul vieţii noastre.
Această reclamă s-a dovedit a fi cea mai afişată din istoria Internetului. Directorii Honda cred că această reclamă se va plăti singură, pur şi simplu datorită proiecţiei gratuite. Când directorii generali Honda au privit-o, au aprobat-o imediat, fără ezitare, inclusiv cheltuielile. Tot ceea ce vedeţi în filmuleţ (în afară de pereţi, podea, rampă şi „Honda Accord” de la sfârşit – maşina întreagă) face parte din două automobile. Vocea este cea a lui Garrison Keiller.

Reclama a fost atât de bine primită de către directorii Honda, încât când aceştia au văzut-o, primul lor comentariu a fost despre cât de uimitor cei de la Computer Graphics au realizat reclama. Directorii aproape au căzut de pe scaune atunci când li s-a spus că înregistrarea a fost reală, fără elemente grafice sau orice alt trucaj.

Mulţumesc Don Pedrino pentru mail.

Anunțuri
Categorii: Curiozitati, Inedit, trailer | 1 comentariu

Navigare în articol

Un gând despre „Inginerie japoneză

  1. Pingback: Miercurea de ras amanata joia. Aforisme « Cati Lupaşcu. În oraşul de cuvinte

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: